Online látogatók:Ennyien jártak itt:

látogató számláló


Pontos idő:


Elméleti tanfolyam

 

Előre tudom, hogy mire gondoltok…

„Már megint tanulni kell, végigülni egy csomó órát és hallgatni az unalmas KRESZ szabályokat!”

Igazatok van, de lássátok be, hogy a KRESZ, alapfeltétele a jogosítványnak.

Azt már Ti is tudjátok, hogy egy igazán jó tanár még a telefonkönyvet is képes veletek megtanítani úgy, hogy remegve várjátok előadásait. Azt is tudjátok már, hogy nem minden tanár és nem minden óra ilyen!

Mi az amit még nem tudtok?

Valószínű, nem mondok újat azzal, hogy szolgáltatás és szolgáltatás között különbség van.

DE ENNYIRE?

·  Tanrendünk összeállításánál figyelembe vettük a tananyag mennyiségét, nehézségi fokát és a munkaidő utáni koncentráló képességet.

·  A hazavihető oktatócsomag helyett, elméleti oktatónk a kötelezően előírt óraszámon felül, ha szükséges még több órában tudatosítja a KRESZ szabályait érdekes, érthető, szemléletes, lényegre törő, visszakérdező formában.

·  Az elméleti tandíj egyszeri befizetése után, többször igénybe vehető a KRESZ tanfolyam meghallgatása

·  Egyéni felkészítéssel is foglalkozunk

·  Tankönyveink bérelhetők.

 

Jelentkezni személyesen, irodánkban, ügyfélfogadási időben lehetséges vagy előzetesen e-mail-es formában, a tutijogsi.hu@gmail.com címen.

 

Mégsem győztünk meg teljesen, hogy a tantermi padot koptasd?

Akkor neked való az e-learning képzésünk.

 

Mik is az eduKRESZ oktatás előnyei?

 

Korszerű interaktív, multimédiás tananyagok, tesztek, próbavizsgák, amelyek elektronikus, digitális úton érhetők el a tanuló által, aki a saját számítógépén, internet kapcsolaton keresztül, egy web böngésző segítségével jeleníti meg ezeket.

A képzés moduláris alapon épül fel, figyelembe veszi a tanuló képességeit és készségeit, a saját időbeosztása és haladási üteme szerint halad végig a tananyagon. A rendszer a hatósági előírásoknak megfelelően manipulálhatatlanul rögzíti és értékeli a tanuló képzési programban rögzített előrehaladását, ellenőrző kérdésekre adott válaszait és eredményeit. A tanuló teljesítményének értékelése alapján, egy adott tananyagrészt csak akkor kezdhet el a tanuló, ha a megelőzőt már befejezte. A rendszer ellenőrzi az oktatás elvégzésének feltételeit, határidejét is.

Az e-learning-es képzés során a tanulók önállóan, ellenőrzötten, szabályozottan a saját időbeosztásuk és képességeik szerint haladhatnak előre a tanulási folyamatban, oly módon, hogy a képzés ideje alatt folyamatos, teljes körű és objektív visszacsatolást kapnak a megszerzett tudásról és annak színvonaláról.

 

A képzés előnyei:

 

·                     modern, gyors, kényelmes és hatékony webes távoktatási módszer

·                     az e-lerininges tanulás esetén első bejelentkezéstől számított 180 napig érvényes a regisztráció, ami bővíthető 15 napos pót hozzáféréssel

·                     tananyagból és a tanulást könnyítő keretrendszerből áll

 

1.     a tananyag: az interaktív animációk, multimédiás elemek és szituációs gyakorlatok segítségével könnyen boldogulsz, és hamar megjegyzed a sikeres vizsgához szükséges információkat

2.     gyakorló teszteket végezhetsz, megnézheted, hogy vizsgaszituációban milyen sikeraránnyal végeznél:

3.     eduKRESZ keretrendszer: a kényelmed érdekében, az egyéni belépési kódod alapján tárolja, hogy hol tartasz a sikeres vizsga felé vezető úton, az e-learning végén pedig tanfolyam igazolást ad, amivel vizsgázhatsz

4.    nincs szükséged könyvekre, hiszen az e-learning elektronikus, digitális úton közvetíti a számítógépedre a tartalmakat

 

Nem véletlenül egyre elterjedtebb világszerte, miért pont te maradnál ki?

 

A képzés kedvezményes elméleti tanfolyam költsége, ha ezt az elméleti képzési módot választod:

 

Kategóriák

E-learninges elméleti képzés

eduKRESZ regisztráció érvényessége

180 nap

max. 75 óra

Póthozzáférés

15 nap max. 10 óra

AM

33.000.-

12.000.-

A1 vagy A2

38.000.-

12.000.-

A1/

30.000.-

12.000.-

A2 két éven túli A1-el

30.000.-

12.000.-

A két éven túli A1-el

30.000.-

12.000.-

A két éven túli Akorl-tal

30.000.-

12.000.-

A két éven túli A2-el

30.000.-

12.000.-

A

38.000.-

12.000.-

B

43.000.-

12.000.-

 

A kategóriákhoz tartozó vezetési óradíjak megegyeznek a tantermi tanfolyami oktatás vezetési óradíjaival. Bővebb tájékoztatót az aktuális vállalkozási feltételeinkben vagy az Árak / tájékozató menüpont alatt találsz.

 

A képzéshez az alábbi informatikai környezettel kell rendelkezni:

o   Operációs rendszer: Windows XP, Windows Vista, Windows 7

o   Böngésző: Internet Explorer 8/9, Mozilla Firefox 4.5

o   Flash lejátszó: legutolsó, frissített változat

o   Képernyőfelbontás: 1024x768, 1920x1080 (ajánlott)

o   Internet letöltési sebesség: min. 768 Kbps.

 

 

E-learning eléréséhez kattints ide vagy nézz szét az eduKRESZ oldalán
Ha a távoktatási képzésre esett a választásod:

Jelentkezni személyesen, irodánkban, ügyfélfogadási időben lehetséges vagy előzetesen e-mail-es formában, a tutijogsi.hu@gmail.com címen.

 

 

EduKRESZ hatósági vizsgafelkészítő tesztalkalmazás

 

 

Iskolánknál az általunk oktatott (AM, A1, A2, A és B) összes járműkategóriára elérhetőek az EduKresz hatósági vizsgafelkészítő tesztalkalmazások, melyek a hatósági elméleti vizsgákon előforduló kérdések felhasználásával többféle tesztelési lehetőséget (próbavizsga, témakörönkénti tesztelés, hárompontos kérdések, mozgóképes animációk) is kínálnak és akár mobil eszközökön is használhatóak.

Az elméleti képzésüket eleve a hatóságilag akkreditált tananyagokra épülő elektronikus távoktatás (e-learning) keretében végző tanulók számára a tesztalkalmazás az oktatás eredményes elvégzését követően automatikusan elérhető, tehát alapdíj fizetési kötelezettség e-learninges elméleti oktatás igénybe vételekor nincs. Amennyiben pótórákat kíván igénybe venni a vizsgafelkészítő modulból, akkor a 15 nap/ max. 10 óra póthozzáférést az alábbi táblázatban található pótóra díjak befizetésével teheti meg.

Tantermi elméleti képzésben résztvevő tanulóink az alapdíj befizetését követően, melyet átutalással kérjük rendezni a 10402836-50526652-72501011 (K&H Bank) számlaszámra, a tanuló által megadott érvényes e-mail címen ügyfélfogadónk beregisztrálja az eduKRESZ rendszerébe. Ezután igénybe veheti az eduKRESZ hatósági vizsgafelkészítő tesztalkalmazást.

 

Kategóriák

EduKRESZ hatósági vizsgafelkészítő tesztalkalmazás

Alapdíj

Pótdíj

90 nap / max.12 óra

15 nap/ max. 10 óra

AM

9.000.- Ft

9.000.- Ft

A1, A2, A

9.000.- Ft

9.000.- Ft

B

9.000.- Ft

9.000.- Ft