Online látogatók:Ennyien jártak itt:

látogató számláló


Pontos idő:

Közúti elsősegély

A gépjárművezetői engedély megszerzéséhez elengedhetetlen, hogy a leendő gépjárművezető rendelkezzen az alapvető elsősegélynyújtási ismeretekkel és az ezt igazoló vizsgával.

A tanulmányok megkezdése előtt, alatt, után (tehát bármikor) a Vöröskereszt által szervezett elsősegélynyújtó vizsgán kell részt vennie és vizsgáznia. (Vizsga alól mentesítést kaphat a jogszabályokban előírt esetekben.)

A vizsgára felkészítő tanfolyamokat a Tuti Motoros-, Autósiskola Kft. is szervez, helyileg az Autósiskola tantermében vagy e-learning keretén belül online tanfolyamon.

Tantermi elsősegély tanfolyam díja: 18.000 Ft/fő a tandíj(nem tanfolyamköteles).

E-learninges elsősegély tanfolyamra az Autósiskolánk ügyfélfogadó irodájában nyitva tartási időben lehetséges jelentkezni. E-learninges elsősegély tanfolyam díja autósiskolánk által szervezett tanfolyam esetén: 18.000 Ft/fő a tandíj (nem tanfolyamköteles).

A Magyar Vöröskereszt az országban egyedüliként, egységes szabályozás szerint végzi az elsősegélynyújtás vizsgáztatását.

A járművezető jelöltek számára kötelező közúti elsősegélynyújtó vizsga díja 18.000 forint. A honosítás és másodlat kiadásának díja 6.000 forint.

Elsősegély vizsgára (Szeged, Kossuth Lajos sgt. 119.) online a tanuló tud egyénileg jelentkezni a https://voroskeresztcscsm.hu/tanfolyamok-es-vizsgak honlapon. Melyhez szükséges: szülői nyilatkozat 18 év alattiak esetén; személyi igazolvány; lakcímkártya.

Az elsősegély-nyújtási ismeretek megszerzését tanúsító igazolás bemutatása alóli mentesítések a következőek lehetnek. Az orvostudományi egyetemen szerzett orvosi, fogorvosi, gyógyszerészi, az állatorvos-tudományi egyetemen szerzett állatorvosi, védőnői, dietetikusi, mentőtiszti, gyógytornász, egészségügyi szakoktatói, diplomás ápolói oklevéllel (képesítéssel) rendelkezők, valamint a közegészségügyi felügyelői főiskolai szakon végzettek, és az egészségügyi szakközépiskolát (szakiskolát) végzettek. Továbbá minden olyan vizsgázó, aki 1969. július 1-je és 1983. december 31-e között "D" kategóriára vezetői engedélyt, vagy "trolibusz" kategóriára járművezetői engedélyt szerzett; 1984. január 1-je után: bármely járműkategóriára vezetői engedélyt, "trolibusz" kategóriára járművezetői engedélyt, "Mezőgazdasági vontató", "Segédmotoros kerékpár", "Lassú jármű" kategóriában közúti járművezetői jogosultságot szerzett.

 

    Ajánlott oldalak


Tuti motoros-, autósiskola

Reklámozd a saját oldaladat is

Szavazz a vizsgáról

Minden jog fenntartva: www.tutijogsi.hu | © Copyright twinbaby